Programma: « Leuk om te doen »

 

Herkent u zich?

 

Altijd al de Franse taal mooi gevonden, maar nooit de tijd gehad of genomen om u er meer in te verdiepen. Moeilijk om zonder gêne dat wat u al weet hardop uit te spreken. Uw basiskennis van de Franse grammatica mag er best zijn, maar spreken … oei!

 

Waar werken we naartoe?

 

De optie « Leuk om te doen » geeft u zelfvertrouwen en helpt u uw kennis verbaal toe te passen. Uw motivatie is uw motor. Wij nemen u mee op een aangename route naar een mooi resultaat waar u zich goed bij zult voelen.

 

Hoe gaan we te werk?

 

De kernwoorden van onze benadering zijn:

  • Motivatie
  • Plezier
  • Vertrouwen

Met uw eigen niveau als uitgangspunt maken en bespreken we interactieve oefeningen, indien gewenst ook als huiswerk. We bespreken actualiteiten uit de Franse media en onderwerpen die u specifiek aanspreken.

 

De rode draad door het programma is Spreken, spreken en …… spreken!

 

Duur van het programma

 

Het programma duurt 5 werkdagen en is normaal gesproken opgebouwd uit 2 uur les in de ochtend en huiswerk. De invulling van de middag en avond zijn dan vrij. In overleg kunnen we ook een andere invulling aan de planning geven.

 

Tarief

 

De cursuskosten zijn per persoon (incl.  koffie, thee en water tijdens de lessen):

1 deelnemer: 70 euro per 2 uur conversatieles                                

dus voor een week 350 euro

2 tot 6 deelnemers: 50 euro per 2 uur conversatieles (per persoon)          

dus voor een week 250 euro

Op specifiek verzoek kunnen wij dit programma ook voor kleine groepen faciliteren (max. 6 personen). Bijvoorbeeld met collega’s, gelijkgestemde vrienden of met uw partner.

 

Het lesmateriaal wordt ter plekke uitgereikt en is inbegrepen in de prijs.  Neemt u wel uw eigen FN en NF woordenboeken mee.

 

 

De lessen worden het hele jaar door gegeven. 

 


Vervoer

 

Wanneer u met de auto komt bent u voor al uw verplaatsingen autonoom. Komt u met de trein dan kunnen wij u ophalen van het dichtstbijzijnde station (+/- 25km). In overleg kunnen wij ook andere verplaatsingen voor u regelen.

 

Verblijf

 

Voor de overnachtingen beschikken wij over 2 gîtes en 1 chambre d'hôtes.

In Frettecuisse op de leslokatie :

Een chambre d'hôtes : 1 kamer met 2-persoonsbed. Wij overleggen graag met u over mogelijke maaltijdoplossingen. Het ontbijt is inbegrepen in de overnachtingsprijs.

Een gîte, met 2 slaapkamers.

 

In Saint Maulvis  (naastgelegen dorpje, 4km).

De gîte beschikt over 3 tweepersoonskamers.

 

De gîtes zijn volledig geëquipeerd en hier kunt u dus zelf koken.  Ten behoeve van uw privacy verblijft u nooit met anderen in de gite die niet deel uitmaken van uw inschrijving.  

Op de navolgende site vindt u meer informatie over de gîtes, onze tarieven en de beschikbaarheid: enibasservices.nl